Installatie van het programma

Je kunt de App als volgt installeren op je Mac:

1. Klik op de homepage (in Safari) op deze knop:  om de productpagina in de App Store direct te openen

óf, als dit niet werkt:
    Open vanuit de Dock of vanuit de Launchpad de "App Store"  en zoek naar "Boekhoudprogramma", klik daarna op: "Boekhoudprogramma voor ZZP'ers" .

2. De productpagina van Boekhoudprogramma voor ZZP'ers opent nu in de App Store

3. Klik op Download

4. Wacht tot de download voltooid is

5. Klik daarna op Installeer

6. Zodra de installatie klaar is, kun je de App Store sluiten

App opstarten

1. Klik in de Dock op "Launchpad"
  2. Zoek in de Launchpad naar ‘Boekhoudprogramma voor ZZP’ers’
  3. Klik op het blauwe icoon om de App te starten

Account aanvragen
Zodra je de App de eerste keer opstart, word je gevraagd om in te loggen of om een nieuwe account te maken. Dit is 100% vrijblijvend en gratis (zie details verderop). Vul daarvoor je (bedrijfs)naam en e-mail adres in. Per mail ontvang je dan je inloggegevens.

Stappenplan:

1. Vraag vanuit het programma een nieuwe account aan
  2. Controleer de Inbox van uw mail voor de inloggegevens
  3. Open de mail en kopieer het wachtwoord
  4. Ga terug naar de app
  5. Vul het toegestuurde wachtwoord in (of plak met Cmd-V) om je account te activeren
  6. Nadat je op OK klikt, start de Wizard, waarin je gevraagd wordt verschillende gegevens over je bedrijf op te geven. Zie: Uitleg Wizard.

Proefversie gratis en vrijblijvend
De proefversie is gratis en vrijblijvend. We brengen pas iets in rekening wanneer je vanuit het programma het tegoed opwaardeert (via een In-App Purchase en betaling via de App Store) of als je via iDeal handmatig een betaling doet. Het maandelijkse App Store abonnement werkt als een doorlopend abonnement, maar is maandelijks opzegbaar.

Als je per iDeal betaalt, dan wordt je tegoed met b.v. 1 jaar opgewaardeerd. Er is dan dus geen abonnement dat automatisch verlengd wordt. Als je gebruik wilt blijven maken van Boekhoudprogramma voor ZZP'ers kun je jaarlijks je abonnement via iDeal verlengen. Zodra het tegoed opraakt, ontvang je een vrijblijvende herinnering om op te waarderen.

Het boekhoudprogramma in de Dock plaatsen:
We raden je aan om Boekhoudprogramma voor ZZP'ers in je Dock te plaatsen. Wanneer je Boekhoudprogramma voor ZZP'ers opstart (zie 'App opstarten' hierboven) verschijnt het icoon  in je Dock. Klik met de rechtermuisknop op dit icoon en kies voor "Opties" en vervolgens voor "Permanent in Dock". Zo kun je het boekhoudprogramma altijd makkelijk opstarten.