Mac Boekhoudprogramma:
Voor u het allerbeste boekhoudprogramma


 

Probeer gratis
Beste en gebruiksvriendelijkste Mac Boekhoudprogramma

Beste en gebruiksvriendelijkste Mac Boekhoudprogramma

Mac Boekhoudprogramma is speciaal ontwikkeld voor de kleine, zakelijk dienstverlenende zelfstandige.

Door onze jarenlange ervaring in deze sector, hebben we het boekhoudprogramma op de wensen en eisen van de zelfstandige af kunnen stemmen. In het boekhoudprogramma zult u geen complexe boekhoudtermen tegenkomen zoals transitoria, grootboeken, saldibalans, memoriaalboekingen, maar het programma houdt achter de schermen wel degelijk rekening met al deze factoren.

Met dit Mac Boekhoudprogramma kunt u op een gebruiksvriendelijke, makkelijke manier al uw facturen, nota's en bonnetjes invoeren. Het programma beschikt over intelligentie zodat alle nota's volgens de correcte boekhoudregels verwerkt worden. Het BTW-tarief wordt automatisch voor u geselecteerd. Ook kunt u de bankafschriften van uw zakelijke rekening direct importeren en nota's automatisch boeken.

Aangifte inkomstenbelasting met Mac BoekhoudprogrammaDe aangifte omzetbelasting wordt met Mac Boekhoudprogramma een simpel klusje, waarbij u direct naast het formulier van de belastingdienst alle benodigde bedragen in dezelfde opmaak als die van de belastingdienst te zien krijgt. U hoeft die getallen alleen maar over te tikken.
Aangifte inkomstenbelasting met Mac BoekhoudprogrammaHetzelfde geldt voor de aangifte inkomstenbelasting. Dit is zelfs revolutionair te noemen: het programma vult alle schermen van het aangifteprogramma inkomstenbelasting van te voren in. U hoeft de getallen alleen maar over te nemen en uw aangifte af te ronden. Makkelijker kan het niet.

Probeer het programma gratis:
Download de gratis probeerversie