Opwaarderen tegoed

Mac Boekhoudprogramma voor ZZP'ers


Om je tegoed op te waarderen*, vul je hieronder je e-mail adres in en kies je hoeveel je wilt opwaarderen. Vervolgens selecteer je de gewenste betaalmethode en klik je op de blauwe opwaardeerknop.

1. Je e-mail adres:

2. Kies hieronder hoeveel je wilt opwaarderen (ex BTW):3. Klik hieronder op de betaalmethode die je wilt gebruiken:


4. Kies hieronder je bank (alleen bij iDeal nodig):

5. Klik op de betaalknop hieronder

Update 1 oktober 2017: Vanaf deze datum zal de facturatie gedaan worden vanuit ons bedrijf op Tenerife, Spanje. Aangezien de Canarische eilanden qua BTW buiten de communautaire zone van de EU vallen, zal er geen BTW gerekend worden (net zoals dat bij een factuur vanuit de V.S. of China niet gebeurt). N.B. Als je vanuit de App via de App Store opwaardeert, dan ontvang je je factuur van Apple en wordt er wel BTW gerekend.

* N.B. Dit is een eenmalige betaling en er ontstaat geen enkele betaalverplichting. Zodra je tegoed weer op is, kun je er op dat moment voor kiezen om al dan niet opnieuw op te waarderen.
Als je besluit niet op te waarderen, kun je het programma gewoon blijven gebruiken en al je gegevens inzien, maar kun je geen nieuwe gegevens invoeren en ook geen aangiftes meer doen.

Hoe wordt opgewaardeerd?

Je tegoed wordt opgewaardeerd met de geselecteerde periode (3,6,12,24 of 36 maanden) vanaf het moment dat je tegoed verlopen is, behalve als het je eerste opwaardering is. In dat laatste geval wordt opgewaardeerd vanaf de dag van vandaag.

Vergelijking betaalmogelijkheden


Ik betaal elke...Totaal ex BTW p/jp/maandKorting p/jFacturen* p/j
1 maand (Appstore)€ 119,-€ 9,91€ 0,- / 0,0%12
3 maanden€ 116,-€ 9,67€ 3,- / 2,5%4
6 maanden€ 110,-€ 9,17€ 9,- / 7,5%2
1 jaar (meest gekozen)€ 99,-€ 8,25€ 20,- / 16,5%1
2 jaar€ 89,-€ 7,42€ 30,- / 25,0%0,5
3 jaar€ 84,-€ 7,00€ 35,- / 29,5%0,3

* Met "Facturen per jaar" wordt het aantal betalingen en facturen bedoeld dat je jaarlijks in je boekhouding op moet nemen om het abonnement te verwerken. Bij het AppStore abonnement wordt elke maand het bedrag van je credit card afgeschreven, en ontvang je elke maand een factuur van Apple. Al deze facturen moeten in je boekhouding opgenomen worden en de betalingen moeten aan de facturen gekoppeld worden, wat tijd en moeite kost.

Door jaarlijks te betalen hoef je slechts éénmaal per jaar één betaling en één factuur te verwerken. Daarnaast bespaar je ook nog eens 20 euro ex BTW per jaar. Dit is dan ook de meest gekozen betaalmethode.