Mac Boekhoudprogramma ondernemers icoon Dark Modus MacOS iMac administratie crediteuren aangiftes

"Mac-tastic! Super praktisch boekhoudpakket, eindelijk na jaren een goed pakket voor de mac. Mooie facturen meteen te mailen en- of printen, professioneel en zeker de kosten meer dan waard. Met dank aan de ontwikkelaar en zeker ook voor de uitstekende support."
- Bart en Tineke Koolwijk

Opwaarderen tegoed

Om je tegoed op te waarderen, vul je hieronder je e-mailadres in en kies je hoeveel je wilt opwaarderen. Vervolgens selecteer je de gewenste betaalmethode en klik je op de gele knop 'Nu opwaarderen'.

E-mailadres
Btw-id
Opwaarderen (excl. BTW):

Tarieven

Maandbetaling

€14,90/maand

  • Betaal met aut. incasso*
  • Ondersteuning
  •  
Probeer nu gratis

* Download eerst de gratis versie en waardeer vervolgens op vanuit de App via 'bestand', 'Tegoed Opwaarderen'

Jaarbetaling

€149/jaar

Probeer nu gratisAlternatieve perioden abonnementen

Drie maanden

€20/maand

  • Per maand
  • geen incasso
  •  
Probeer nu gratis

Half jaar abonnement

€82/half jaar

Probeer nu gratis

Speciale aanbiedingen

Studenten, Starters en Meeradministratie

1 + 1 gratis

  • Per jaar
  • Een licentie voor één jaar gratis, twee halen, één betalen. Neem contact op met de helpdesk voor de voorwaarden.
Probeer nu gratis

Hoe wordt opgewaardeerd?

Je tegoed wordt opgewaardeerd met de geselecteerde periode (3, 6 of 12 maanden) vanaf het moment dat je tegoed verlopen is, behalve als het je eerste opwaardering is. In dat laatste geval wordt opgewaardeerd vanaf de dag van vandaag.

Voorbeeld 1: Als je eerder opgewaardeerde tegoed op 1 juli 2023 verlopen is, en je waardeert op 15 augustus 2023 (na anderhalve maand) je tegoed op met 1 jaar, dan zal je nieuwe tegoed lopen tot 1 juli 2024.Voorbeeld 2: Als je na het einde van de 14 dagen proefperiode (1 juli 2023) anderhalve maand wacht, en je waardeert op 15 augustus 2023 voor de eerste keer op met 1 jaar, dan zal je nieuwe tegoed lopen tot 15 augustus 2024.N.B. Staak je je bedrijfsvoering voor een jaar of neem je een studiejaar of sabbatjaar, dan zijn we soepel en kun je ons altijd mailen.

De reden dat we werken met een doorlopend tegoed (waarbij elke maand dus betaald moet worden, net als bij de online boekhoudprogramma's), is dat het boekhoudprogramma meerdere waardevolle eindproducten heeft, namelijk: 1, 4 of 12 aangiftes omzetbelasting én een volledig ingevulde jaaraangifte inkomstenbelasting. En daarnaast natuurlijk de zeer uitgebreide functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid (een échte Mac-App) die in geen enkel ander pakket te vinden is.

Er is een gratis proefabonnement van twee weken, waarin u geheel kosteloos en vrijblijvend het programma kunt uitproberen.