Aangifte inkomstenbelasting doen

Bekijk de instructiefilm over de aangifte inkomstenbelasting of lees hieronder verder:

Via de knop 'Aangifte IB' kunt u met Mac Boekhoudprogramma voor ZZP’ers eenvoudig op basis van alle ingevoerde nota’s, facturen en bankafschriften de aangifte inkomstenbelasting doen.

Op elk scherm van de Wizard aangifte inkomstenbelasting, vindt u bovenaan een knop met een vraagteken. Als u daarop klikt, krijgt u specifieke hulpinformatie over die betreffende pagina van de Wizard.

Hieronder vindt u verwijzingen naar alle hulppagina's m.b.t. de aangifte inkomstenbelasting: