foto van vrouw die haar boekhouding doet met boekhoudprogramma voor zzp'ers

Online handleiding - Mac Boekhoudprogramma voor ZZP'ers

Opmaaksjablonen

De Wizard maakt voor u een standaardopmaaksjabloon aan. Via de knop “Opmaaksjablonen” Opmaaksjablonen: rechtsboven kunt u deze sjabloon wijzigen. Ook kunt u een nieuw sjabloon toevoegen door linksonder op de + te klikken. U wordt gevraagd of u een sjabloon automatisch wilt aanmaken vanuit de Wizard of handmatig.

Bij handmatig invoeren begint u met een leeg scherm en kunt u volledig het ontwerp zelf bepalen.

Via de Wizard een opmaaksjabloon aanmaken is het makkelijkst. U vult uw bedrijfsgegevens in en er rolt een standaard sjabloon voor uw bedrijf uit. Het is op deze manier vrij eenvoudig om een standaard factuur aan te maken. Als u een opmaaksjabloon heeft aangemaakt, dan kunt u vanuit het programma facturen afdrukken. Verder biedt het programma nog uitgebreide mogelijkheden om de opmaak aan te passen.

Mocht u er niet uitkomen, dan kunnen we u wellicht helpen? Als u specifieke wensen heeft en u dit werk graag wilt uitbesteden, dan kunt u een voorbeeldfactuur in PDF opsturen en contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte voor het ontwerp van uw factuur. U kunt ook facturen opmaken in meerdere talen.

Help-onderwerpen   Homepage