Mac Boekhoudprogramma ondernemers icoon Dark Modus MacOS iMac administratie crediteuren aangiftes

Opmaaksjablonen

Via de knop 'Opmaak'  maakt u eenvoudig een nieuw sjabloon aan voor uw factuur. 

Opmaaksjablonen: een opmaaksjabloon is een sjabloon waarmee u uw visitekaartje afgeeft aan uw klanten. Een net en gestandaardiseerde factuur komt professioneel over. U hoeft deze sjabloon eenmaal aan te passen om vervolgens met een muisklik een nieuw factuur aan te maken. Hierdoor heeft u eenmaal wat werk aan de opmaak om dit proces geautomatiseerd uit te voeren. Vervolgens bespaart u veel tijd en voorkomt u foutjes. Uw facturen zien er netjes en gestandardiseerd uit. Met Mac Boekhoudprogramma voor ZZP'ers hoeft u niet in te loggen om eerst een factuur te maken. Dit kan supersnel direct vanaf uw eigen Mac. Uw klanten hoeven niet langer dan een minuut te wachten op hun factuur.

Rechtsboven kunt u een sjabloon wijzigen of een nieuw sjabloon aanmaken. Ook kunt u een nieuw sjabloon toevoegen door linksonder op de + te klikken. U kunt bijvoorbeeld voor buitenlandse klanten een ander sjabloon maken voor uw buitenlandse klanten. Zo kunt u ook sjablonen opmaken in vreemde talen. U wordt gevraagd of u een sjabloon automatisch wilt aanmaken vanuit de Wizard of handmatig.

Tip: Het makkelijkst is het om de Wizard in eerste instantie te gebruiken. Vervolgens kunt u naar wens handmatig aanpassingen maken.

Via de Wizard een opmaaksjabloon aanmaken is het makkelijkst. U vult uw bedrijfsgegevens in en er rolt een standaard sjabloon voor uw bedrijf uit. Het is op deze manier vrij eenvoudig om een standaard factuur aan te maken. Als u een opmaaksjabloon heeft aangemaakt, dan kunt u vanuit het programma facturen afdrukken. Verder biedt het programma nog uitgebreide mogelijkheden om de opmaak aan te passen.

Bij handmatig invoeren begint u met een leeg scherm en kunt u volledig het ontwerp zelf bepalen.

Mocht u er niet uitkomen, dan kunnen we u wellicht helpen? Als u specifieke wensen heeft voor de opmaak van uw factuur en u dit werk graag wilt uitbesteden, dan kunt u een voorbeeldfactuur in PDF opsturen en contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte voor het ontwerp van uw factuur.