Installatie van het programma

Je kunt de App als volgt installeren op je Mac:

Bekijk de installatie-instructies hier.

App opstarten

1. Klik in de Dock op "Launchpad"
  2. Zoek in de Launchpad naar ‘Boekhoudprogramma voor ZZP’ers’
  3. Klik op het blauwe icoon om de App te starten

Licentie aanvragen
Zodra je de App de eerste keer opstart, word je gevraagd om in te loggen of om een nieuwe licentie te maken. Dit is 100% vrijblijvend en gratis (zie details verderop). Vul daarvoor je (bedrijfs)naam en e-mail adres in. Per mail ontvang je dan je inloggegevens.

Stappenplan:

1. Vraag vanuit het programma een nieuwe licentie aan
  2. Controleer de Inbox van uw mail voor de inloggegevens
  3. Open de mail en kopieer het wachtwoord
  4. Ga terug naar de app
  5. Vul het toegestuurde wachtwoord in (of plak met Cmd-V) om je account te activeren
  6. Nadat je op OK klikt, start de Wizard, waarin je gevraagd wordt verschillende gegevens over je bedrijf op te geven. Zie: Uitleg Wizard.

Proefversie gratis en vrijblijvend
De proefversie is gratis en vrijblijvend. We brengen pas iets in rekening wanneer je vanuit het programma het tegoed opwaardeert (iDeal, Bancontact of automatische incasso, maandelijks opzegbaar)

Als je per iDealof BanContact  betaalt, dan wordt je tegoed met b.v. 1 jaar opgewaardeerd. Er is dan dus geen abonnement dat automatisch verlengd wordt. Als je gebruik wilt blijven maken van Boekhoudprogramma voor ZZP'ers kun je jaarlijks je abonnement via iDeal verlengen. Zodra het tegoed opraakt, ontvang je een vrijblijvende herinnering om op te waarderen.

Het boekhoudprogramma in de Dock plaatsen:
We raden je aan om Boekhoudprogramma voor ZZP'ers in je Dock te plaatsen. Wanneer je Boekhoudprogramma voor ZZP'ers opstart (zie 'App opstarten' hierboven) verschijnt het icoon  in je Dock. Klik met de rechtermuisknop op dit icoon en kies voor "Opties" en vervolgens voor "Permanent in Dock". Zo kun je het boekhoudprogramma altijd makkelijk opstarten.