Instellingen

Bij “Instellingen” kunt u standaardteksten instellen voor de betalingsherinneringen. Ook kunt u daar instellen in welke map u de facturen, urenspecificaties, aangiftes en evt. overige bijlagen wilt opslaan.

Het makkelijkste is om in uw Documenten-map een map “Boekhouding” te maken en daaronder een map “facturen”, “urenspecificaties”, “aangiftes” en “bijlagen”. Die mappen selecteert u vervolgens in het Instellingen-scherm.

Het boekhoudprogramma maakt dan automatisch submappen onder elke map met het jaartal, zodat bijvoorbeeld uw facturen van 2016 automatisch in de map “Documenten/facturen/2016” terecht komen.