Mac Boekhoudprogramma ondernemers icoon Dark Modus MacOS iMac administratie crediteuren aangiftes

Introductie

Voor ZZP'ers met een Mac
Mac Boekhoudprogrogramma voor ZZP’ers is speciaal ontwikkeld voor met name de dienstverlenende zelfstandig ondernemer die met een Mac werkt. Het is geprogrammeerd in Swift, Apple's eigen programmeertaal, waardoor het alle voordelen van de Mac en MacOS kan benutten. 

Wat is er allemaal mogelijk?
Het boekhoudprogramma maakt het de zelfstandig ondernemer makkelijk om een correcte administratie bij te houden en belastingaangiftes te doen. Deze gebruikershandleiding beschrijft stapsgewijs de voornaamste handelingen die het programma ondersteunt. Dit omvat onder andere: het invoeren van klanten, facturen en uitgaven, het importeren en koppelen van bankafschriften, het voorbereiden van zowel de aangiftes omzetbelasting als de aangifte inkomstenbelasting. Ook kunt u met het programma makelijk een urenadministratie bijhouden voor uw projecten en een kilometerregistratie voor uw auto.

Voordelen
Het programma is allereerst zeer gebruiksvriendelijk, al meer dan tien jaar verwerken we feedback van onze klanten in de software. Klanten prijzen met name het overzicht wat het programma biedt van de administratie. U kunt een eenvoudige administratie bijhouden, gestript van overbodige toeters en bellen die voor u niet relevant zijn. Het is het snelste Boekhoudprogramma op de Nederlandse markt, aangezien u niet hoeft in te loggen voordat u bij uw gegevens kunt.  Het is ook het veiligste programma op de markt, aangezien wij, op uw naam en emailadres na, geen klantgegevens online bewaren. U kunt met behulp van encriptie uw klantgegevens zelf beveiligen, om dit te doen biedt het programma handvaten aan. Het programma is ook voordelig. Mac Boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers is een compleet pakket, afgestemd op uw behoefte. Kortom, een boekhoudprogramma voor de vooruitstrevende ondernemer die zich graag concentreert op haar core business!