foto van vrouw die haar boekhouding doet met boekhoudprogramma voor zzp'ers

Online handleiding - Mac Boekhoudprogramma voor ZZP'ers

Introductie

Voor ZZP'ers met een Mac
Mac Boekhoudprogrogramma voor ZZP’ers is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige ondernemers die met een Mac werken. Het is geprogrammeerd in Swift, Apple's eigen programmeertaal, waardoor het alle voordelen van de Mac en het MacOS kan benutten.

Wat is er allemaal mogelijk?
Het boekhoudprogramma maakt het u, de zelfstandig ondernemer, makkelijk om een correcte administratie bij te houden en belastingaangiftes te doen. Deze gebruikershandleiding beschrijft stapsgewijs de voornaamste handelingen die het programma ondersteunt. Dit omvat onder andere: het invoeren van klanten, facturen en uitgaven, het importeren en koppelen van bankafschriften, het voorbereiden van zowel de aangiftes omzetbelasting als de aangifte inkomstenbelasting.

Voordelen
Een belangrijke voordeel van Boekhoudprogramma voor ZZP'ers is dat uw klantendatabase, uw facturen en uw projecten alleen op uw eigen computer staan, waardoor u de beveiliging en het eigendom van uw data in eigen hand heeft. Boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers is een compleet, eenvoudig, gebruiksvriendelijk, snel, veilig en voordelig boekhoudprogramma voor de ondernemer die zich concentreert op haar core business!

Help-onderwerpen   Homepage