Menubalk

Helemaal bovenaan uw scherm vindt u de menubalk van het boekhoudprogramma:

Bestandmenu

In het Bestandmenu vindt u de volgende opties:

• Tegoed opwaarderen
    Hier kunt u uw tegoed opwaarderen zodra de 14 dagen proefperiode afgelopen is. N.B. Als u via iDeal wilt betalen, gaat u naar: Direct opwaarderen .

• Importeren
    Als u uw boekhouding voorheen in Excel of in een ander boekhoudprogramma deed, dan kunt u de oude gegevens importeren in het boekhoudprogramma.

• Exporteren
    Als uw boekhouder graag al uw boekhoudgegevens in wil lezen in zijn boekhoudprogramma, of als u alles in Excel na wilt kijken, dan kunt uw boekhoudgegevens exporteren naar een CSV bestand.

• Afdrukken facturen en uitgaven
    Hier kunt u alle facturen en uitgaven als een overzicht op A4-formaat afdrukken.

• Rapportage voor boekhouder
    Als uw boekhouder een gedetailleerd rapport wil met alle facturen, uitgaven, bankkoppelingen en bankafschriften, dan kunt u hier een rapport aanmaken dat u in Excel kunt plakken.

• Database per e-mail verzenden
    Als u een probleem met het boekhoudprogramma heeft, kan het zijn dat we u vragen om uw database op te sturen per e-mail. Met deze optie kan dat.

• Pagina instellingen...
    Hier kunt u de printer- en pagina-instellingen wijzigen.

• Afdrukken...
    Hiermee kunt u het huidige venster afdrukken. Dit ziet er vaak onoverzichtelijk uit en is niet altijd even praktisch, maar soms is het handig om die mogelijkheid te hebben.

Modules-menu

In het modules-menu kunt u elk van de 14 knoppen uit de knoppenbalk via het menu benaderen. Naast elke knop ziet u ook de toetsencombinatie die u kunt gebruiken om het gewenste scherm te openen.

Help-menu

In het helpmenu vindt u de volgende opties:

• Zoek/search
    Hiermee kunt u alle menu's afzoeken naar een gewenste optie.

• Waar te beginnen?
    Toont een scherm met een uitleg van alle belangrijke knoppen de knoppenbalk van het programma.

• Gebruikershandleiding
    Hiermee opent de online gebruikershandleiding in uw browser (meestal Safari).

• Veel gestelde vragen
    Hiermee opent het overzicht met veel gestelde vragen en antwoorden in uw browser.

• Feedback en volgende versies
    Als u feedback of tips heeft, dan kunt u ze via deze optie doorgeven. In uw browser opent een pagina waarin vermeld staat welke feedback momenteel behandeld wordt en welke waarschijnlijk in volgende versies van het boekhoudprogramma verwerkt zal worden. Ook kunt u een enquete invullen en uw tips of foutmeldingen doorsturen. We waarderen uw feedback zeer!

• Helpdesk
    Komt u er niet uit, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Op de Helpdeskpagina vindt u alle contactgegevens.