foto van vrouw die haar boekhouding doet met boekhoudprogramma voor zzp'ers

Online handleiding - Mac Boekhoudprogramma voor ZZP'ers

Wat kost het?

14 dagen gratis en 100% vrijblijvend
De App is 14 dagen gratis en vrijblijvend uit te proberen. Je hoeft na deze 14 dagen niets te doen: je zult geen factuur of betalingsverzoek krijgen. Je kunt het programma zelfs gewoon blijven gebruiken met de enige beperking dat je geen aangiftes meer kunt doen, geen boekhoudkundige rapporten op kunt vragen, en geen nieuwe facturen, uitgaven, klanten of projecten meer kunt toevoegen. 

Je blijft 100% eigenaar van je gegevens
Je blijft te allen tijde voor de volle 100% eigenaar van je eigen ingevoerde gegevens. Al je gegevens worden alleen op je eigen Mac opgeslagen. Wij slaan alleen je bedrijfsnaam en e-mail adres op en garanderen dat we deze gegevens nergens anders voor gebruiken dan voor je identificatie als klant.

Abonnement
Als je alle mogelijkheden van het programma wilt blijven gebruiken, dan kun je naar wens een maandabonnement nemen van € 14,90 euro per maand (ex BTW). Dit is via de App zelf aan te vragen. De betaling gaat dan via Aautomatische incasso. Je ontvangt dan maandelijks een factuur. Je kunt ook met iDeal of Bancontact voor een langere termijn vooruitbetalen. Nogmaals: Als je niets doet, hoef je ook niets te betalen.

Maandelijks opzegbaar
Het maandabonnement is elke maand opzegbaar. We houden het simpel: geen verplichtingen, geen contracten.

Help-onderwerpen   Homepage