Mac Boekhoudprogramma ondernemers icoon Dark Modus MacOS iMac administratie crediteuren aangiftes

Wat kost het?

14 dagen gratis en 100% vrijblijvend
De app is 14 dagen gratis en vrijblijvend uit te proberen. U hoeft na deze 14 dagen niets te doen: u zult geen factuur of betalingsverzoek krijgen. U kunt het programma zelfs met beperkte functionaliteit blijven gebruiken. Functionaliteiten waarvoor u onder andere een betaald abonnement neemt zijn: het voorbereiden van de aangiftes omzetbelasting en inkomstenbelasting, het maken van nieuwe facturen, uitgaven, boekhoudkundige rapporten en het toevoegen van klanten of projecten. 

Abonnement
Als u alle mogelijkheden van het programma wilt blijven gebruiken, dan kunt u naar wens een maandabonnement nemen van € 14,90 euro per maand (ex BTW). Dit is via de Standalone versie van de app zelf aan te vragen (kies in de bovenste menubalk voor 'bestand', 'tegoed opwaarderen'). De betaling gaat dan via automatische incasso. U ontvangt dan maandelijks een factuur.

Korting
U kunt ook met iDeal of Bancontact voor een langere termijn vooruitbetalen. In dat geval bieden we korting aan. De kortingtarieven zijn scherp en zijn meer dan wat u aan rente ontvangt (of nu zelfs betalen) op de bank over eventueel spaargeld. Zie voor de huidige tarieven deze pagina en onder 'Kies hoeveel u wilt opwaarderen' ziet u de mogelijkheden om een abonnement te verlengen voor 1 t/m 5 jaar met kortingen van 16 t/m 37% op het gangbare maandelijkse tarief. We bieden deze korting aan, omdat het voor ons mogelijk is om uw bijdrage te gebruiken voor het doorontwikkelen van de app wanneer u voor langere tijd vooruitbetaalt en we hier dus blij mee zijn.

Maandelijks opzegbaar
Het maandabonnement is elke maand opzegbaar. We houden het simpel: geen verplichtingen, geen contracten.

Waarom is het programma niet gratis?
We vragen onze klanten om een maandelijks bedrag voor een abonnement om de app up-to-date te houden bij de snelle veranderingen op het gebied van techniek en ook in wet-en regelgeving rondom het bijhouden van een administratie. Het up-to-date houden van de app kost tijd van kostbare programmeurs. Ook kost het managen van de app en het bedienen van de helpdesk als de administratie tijd en moeite. Om deze redenen is het helaas niet mogelijk, noch duurzaam om het programma gratis aan te bieden. Wél is een gratis proefversie beschikbaar, zodat nieuwe potentiele klanten gratis kunnen verkennen of het programma bij hen past. In deze gratis proefversie kunt u ook uw gegevens blijven inzien.

Terugkerende klant 
Een terugkerende klant is een klant die een langere tijd geen gebruik maakte van het programma omdat hij of zij bijvoorbeeld naar een ander programma was overgestapt, daar toch niet helemaal tevreden mee was en na een langere periode toch weer gebruik van Mac boekhoudprogramma wenst te maken. In principe brengen we dan abonnementskosten voor deze gehele tussenliggende periode in rekening. U zult merken dat wanneer u opwaardeert vanuit het programma het tegoed dan met een maand wordt opgewaardeerd vanaf de datum dat u stopte gebruik te maken van het programma. Hiertoe hebben we besloten omdat sommige klanten bovengemiddeld extra service vragen en ook omdat enkele 'knipperlicht' klanten alleen rondom aangifte periodes gebruik maakten van het programma. Na een kosten-baten analyse bleek dit een noodzakelijke stap. U kunt altijd contact opnemen met klantenservice wanneer u na langere tijd een terugkerende klant wordt en toch weer gebruik wenst te maken van het programma. 

U blijft 100% eigenaar van uw klantgegevens
U blijft te allen tijde voor de volle 100% eigenaar van uw eigen ingevoerde gegevens. Al uw gegevens worden alleen op uw eigen Mac of op de door u gekozen backuplocatie opgeslagen. Wij slaan alleen uw bedrijfsnaam en e-mail adres op en garanderen dat we deze gegevens nergens anders voor gebruiken dan voor uw identificatie als klant.