Mac Boekhoudprogramma ondernemers icoon Dark Modus MacOS iMac administratie crediteuren aangiftes

We waarderen uw feedback

Mocht u ontdekken dat er iets niet optimaal verloopt in het programma, dan ontvangen we graag tips en eventueel ook foutmeldingen. Een groot deel van de ontvangen feedback wordt in een volgende versie van het programma verwerkt. U ontvangt altijd een persoonlijke reactie op uw feedback.

Op www.mac-boekhoudprogramma.nl/mail.php vindt u het e-mail adres waarheen u uw tips/feedback kunt sturen. Om te zien welke feedback er al gegeven en verwerkt is, kunt u het overzicht bekijken op www.mac-boekhoudprogramma.nl/feedback.php .

U kunt eventueel ook de enquête invullen op www.mac-boekhoudprogramma.nl/enquete.php .

Verder is het ook zo dat het handig is wanneer klanten snel reageren als er wat mis gaat. Wanneer meerdere klanten tegelijk een melding maken van iets 'vreemds', dan is het aannemelijk dat het euvel aan de nieuwste versie ligt. Wanneer er slechts één klant melding maakt, dan ligt het meestal aan de instellingen van die ene klant. Op deze manier helpen de klanten het pakket up-to-date te houden.

De feedback die we snel zullen meenemen in een nieuwere versie betreft de feedback die gaat over het voldoen aan de regelegeving. Gevolgd door meerdere klanten aangevraagd is. Tot slot is er nog de feedback die door een eenling gevraagd wordt. Om deze specifieke vragen sneller ingebouwd te krijgen kunnen we we een offerte voor u maken.