Boekhoudprogramma voor ZZP'ers:
Over ons


 

Probeer gratis

Boekhoudprogramma voor ZZP'ers is ontwikkeld door Create Consultancy. Sinds 2019 werkt Stephanie Zwier in teamverband aan het up-to-date houden van deze App.

Historie

Mac Boekhoudprogramma voor ZZP'ers is ontstaan middels een samenwerking tussen Etwald Goes en Stephanie Zwier. Et Goes studeerde informatica aan de Universiteit Utrecht en Stephanie Zwier behaalde haar propedeuse natuurkunde aan de Universiteit Utrecht en studeerde vervolgens Internationale Samenwerking aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij richtte haar eenmanszaak Create Consultancy in 2008 op en in 2019 richtte ze de Estse werk B.V. CREATECONSULTANCY OÜ op.

Et heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van maatwerksoftware en boekhouden. Stephanie heeft veel gewerkt met het gebruiksvriendelijk maken van online-samenwerkingings-tools en het trainen van mensen in het gebruik van software. Door hun samenwerking hebben zij Boekhoudprogramma voor ZZP'ers zeer goed af kunnen stemmen op de wensen en eisen van ZZP'ers.

Sinds 2010 zijn we op kleine schaal een boekhoudprogramma gaan ontwikkelen, in eerste instantie voor de eigen administratie en langzaamaan voor enkele klanten. In 2015 is begonnen met de ontwikkeling van een volledig nieuwe en native Mac-versie. Het boekhoudprogramma is geschreven in Apple's eigen Swift-taal, en we gebruiken Xcode als ontwikkelomgeving. In mei 2016 werd de App gelanceerd in de Mac App Store, en wordt deze sindsdien steeds verder uitgebreid met nóg meer handige mogelijkheden voor ZZP'ers.

Eind september 2019 is Et op veel te jonge leeftijd overleden. Sinds zijn overlijden heeft Stephanie het beheer en onderhoud van de App overgenomen, daarbij ondersteund door een team van ontwikkelaars.

Persoonlijke ondersteuning

We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. Als je vragen of feedback heeft, kun je ons mailen of bellen. Zie de contactpagina voor de gegevens.

 

Terug naar beginpagina