Boekhoudprogramma voor ZZP'ers:
Over ons


 

Probeer gratis
Boekhoudprogramma voor ZZP'ers is ontwikkeld door Create Consultancy.
Drs. Etwald Goes studeerde informatica aan de Universiteit Utrecht en Drs. Stephanie Zwier behaalde haar propedeuse natuurkunde aan de univ. Utrecht en studeerde vervolgens Internationale Samenwerking aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij richtte haar bedrijf in 2008 op.

Etwald heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van maatwerksoftware en boekhouden. Stephanie heeft veel gewerkt met het gebruiksvriendelijk maken van online-samenwerkingings-tools en het trainen van mensen in het gebruik van software. Door hun samenwerking hebben zij Boekhoudprogramma voor ZZP'ers zeer goed af kunnen stemmen op de wensen en eisen van ZZP'ers.

Boekhoudprogramma voor ZZP'ers
De eerste versie van Boekhoudprogramma voor ZZP'ers stamt uit 2010. Een kleine groep vrienden en kennissen gebruikte het programma al jaren tot volle tevredenheid. In 2013 is besloten het programma uit te breiden en op de markt te brengen als een alles-in-één boekhoudpakket.

Mac-versie
In 2015 is begonnen met de ontwikkeling van een volledig nieuwe en native Mac-versie. Het boekhoudprogramma is geschreven in Apple's eigen Swift-taal, en we gebruiken Xcode als ontwikkelomgeving. In mei 2016 werd de App gelanceerd in de Mac App Store, en wordt deze sindsdien steeds verder uitgebreid met nóg meer handige mogelijkheden voor ZZP'ers.

Door het grote succes van de Mac-versie van het boekhoudprogramma hebben we begin 2017 besloten al onze energie in de Mac-versie te steken. Bij de Windows-versie hanteren we sindsdien een feature- en klantenstop.

Persoonlijke ondersteuning
We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak.
Als je vragen of feedback heeft, kun je ons mailen of bellen.
Zie de contactpagina voor de gegevens.Terug naar beginpagina