Boekhoudprogramma voor ZZP'ers:
Over ons


 

Probeer gratis

Boekhoudprogramma voor ZZP'ers is ontwikkeld vóór en dóór ondernemers. Sinds 2010 werken we als team aan het bouwen en up-to-date houden van deze app. Het voornaamste doel bij het ontwikkelen van de app is dat in principe iedere ondernemer ermee uit de voeten kan. Zo is er ook een blinde cyber security adviseur onder onze klanten. Voor bepaalde groepen gehandicapten biedt Mac Boekhoudprogramma extra features die voor hen nuttig zijn als de mogelijkheid om te werken met Siri. Het is gebouwd in Apple's eigen programmeertaal Swift, waardoor u diverse voordelen kunt benutten.

Met plezier boekhouden met Mac Boekhoudprogramma

Met Mac Boekhoudprogramma voor ZZP'ers kunt u zeer eenvoudig zelf de boekhouding bijhouden. U importeert uw bankafschriften en kunt deze koppelen aan reeds ingeboekte uitgaven en facturen, of u maakt via de koppelknop eenvoudig en snel een nieuwe uitgave aan. Het boekhoudprogramma ondersteunt de ondernemer met weinig boekhoudkennis in het zelfstandig voeren van de administratie. De App wordt gebruikt door diverse klanten als glazenwassers, taxi-chauffeurs, modellen, adviseurs en muzikanten. Veelal dienstverlenend zelfstandig ondernemers.

Historie Mac Boekhoudprogramma

Mac Boekhoudprogramma voor ZZP'ers is in 2010 ontstaan middels een samenwerking tussen twee ondernemers. Et Goes studeerde informatica aan de Universiteit Utrecht en Stephanie Zwier behaalde haar propedeuse natuurkunde aan de Universiteit Utrecht en studeerde vervolgens Internationale Samenwerking aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij richtte haar eenmanszaak Create Consultancy in 2008 op en in 2019 richtte ze de Estse werk B.V. CREATECONSULTANCY OÜ op.

Et had jarenlange ervaring met het ontwikkelen van maatwerksoftware en boekhouden. Stephanie richtte haar aandacht op het gebruiksvriendelijk maken en testen van software en het trainen van mensen in het gebruik van software. Boekhoudprogramma voor ZZP'ers is op deze wijze ontstaan. Voordat we nieuwe updates installeren, bijvoorbeeld wanneer Apple een nieuw besturingssysteem introduceert en dit nieuwe eisen stelt aan de software, testen we deze eerrst uitgebreid. Op deze manier blijven we de software aanpassen en afstemmen op de wensen en eisen van ondernemers en het mkb, alsook veranderingen die op hen afkomen, zoals nieuwe besturingssstystemen en veranderende wet-en regelgeving op het gebied van de administratie en boekhouding.

Sinds 2010 is het boekhoudprogramma op kleine schaal in gebruik. In eerste instantie voor de eigen administratie en langzaamaan voor enkele klanten. In 2015 is gestart met de ontwikkeling van een volledig nieuwe en native Mac-versie. Het boekhoudprogramma is geschreven in Apple's eigen Swift-taal, en we gebruiken Xcode als ontwikkelomgeving. In mei 2016 werd de App gelanceerd in de Mac App Store, en wordt deze sindsdien steeds verder uitgebreid met nóg meer handige mogelijkheden voor met name de dienstverlenende zelfstandig ondernemer.

In augustus 2019 zijn klanten overgestapt op de Standalone versie. Sinds 2019 werken we met een team van ontwikkelaars aan het verder verbeteren van de app. Het accent ligt hierbij op het bieden van overzicht en eenvoud.

Telefonische helpdesk

We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. Als je vragen of feedback heeft, kun je ons rechtstreeks mailen of bellen. U krijgt in de ochtenden doorgaans de directrice aan de lijn en geen voicemail. Ook zijn er mogelijkheden om tegen meerprijs features op maat in te bouwen. Dus, mocht u specifieke wensen hebben voor uw bedrijf, dan is veel bij ons mogelijk. Op de contactpagina vindt u onze contactgegevens.

 

Terug naar beginpagina